Mijn swaps


April 2014

Tjonge al een tijd niet meer geswapt. Maar onlangs toch weer mee gedaan met een swap. De aftelswap om precies te zijn. De bedoeling was om een lucifer doosje (het middelste formaat) te pimpen in lente stijl. Hier in moest je 5 bloemen doen, 4 lintjes, 3 knoopjes, 2 bedeltjes en 1 vlinder (liefst zelfgemaakt) 

Ik was gelinkt aan Joan en haar lievelings-kleuren zijn bijna dezelfde als die van mij dus dat was niet zo moeilijk.  Al wist ik niet zo heel goed hoe ik het aqua blauw moest verwerken op het lucifer doosje. Dus tja vandaar de blauwe bloesems.


De vlinder heb ik gemaakt door waterverf in aqua blauw en turquoise op aquarelpapier in elkaar over te laten lopen. daarna de vlinder er op gestempeld met versamark en wit embossingpoeder daarna uitgestanst. 

Van Joan heb ik een hele mooie doos vol moois ontvangen.  Wat een werk heeft ze er van gemaakt. En zo mooi!


Alles in een zakje met een super schattig labeltje.Ik voelde me super verwend.

------------------------------------------------------------------------------------------------

April 2013

Ik loop een beetje achter met het bijhouden van deze pagina want ondertussen zijn er alweer 2 swaps voorbijgegaan. Pas was dat de lekkerbekkenswap. de bedoeling was dat we een chocoladereep zouden pimpen en dit samen met een tag en een pakketje leuke freubelfrutsels zouden opsturen naar ons swapmaatje.

Ik was deze keer gekoppeld aan Monique Zondervan haar favoriete kleuren zijn zachtroze en grijs dus daar ben ik mee aan de slag gegaan. Ik ben vergeten een foto te maken van het pakketje met de extraatjes. 


En van Monique heb ik maar liefst 4 chocoladerepen teruggekregen.


Ook heb ik nog meegedaan met de boekenleggerswap daarbij moesten we 3 boekenleggers maken voor ons swapmatje. Bij deze swap was ik gelinkt aan Matty en zij is helemaal gek van pinguins dus die heb ik terug laten komen in de boekenleggers. Dit is wat ik naar Matty heb gestuurd.


En Matty heeft me flink verwend. Zo vreselijk lief van haar en ik was echt even stil toen ik de envelop openmaakte.


Ze heeft een prachtig boekje gemaakt waar ze de boekenleggers in heeft gestopt samen met kantjes, embellisments en een lief stempeltje. De boekenlegger die aan het boekje hangt vind ik zo mooi ben er dan ook heel erg blij mee.

Maart 2013

Het was weer swap tijd en natuurlijk heb ik weer meegedaan. deze keer was de opdracht om minimaal 3 bierdoppen (of bottlecaps) te pimpen en dit samen met leuke extraatjes in een leuk doosje op te sturen naar je swapmaatje.  

Deze keer was ik gelinkt aan Ciska (ze heeft geen blog). Ciska heeft er een heel werk van gemaakt.

Ze stuurde me een romantisch doosje met gekleurd vloeipapier, tussen dit mooie papier zaten o.a. een ketting gemaakt van een bierdopje, en broche en en hoedenspeld. Ook zat er een zeepketting in het doosje gemaakt van bierdoppen. erg leuk bedacht en het ruikt heerlijk. 


Zelf heb ik een doosje van kraft cardstock gemaakt met een lief vintage plaatje want Ciska had aangegeven van vintage te houden, in het doosje 4 bierdopjes in vintage stijl een magneet, een punaise, een klemmetje en een broche (camee)
Dit samen met  met wat leuke extraatjes op gestuurd.


Lijkt het je leuk om ook een keer te swappen neem dan snel een kijkje op het blog van de Nederlandse swappers.


Feb. 2013

 Bij de Nederlandse Swappers was het weer tijd voor een swap. De fleur je swapmaatje op swap.
We moesten 5 plantenstokjes pimpen en 2 zakjes zaad opfleuren. Dit mocht je dan evt met een extraatje naar je swapmaatje opsturen.

Ik was deze keer gelinkt aan Carla. En dit is wat ik van haar heb mogen ontvangen. o.a. een hele grote zak gemaakt van hordoek om zaad in te bewaren. Nou dat komt goed van pas want ik heb een joekel van een tuin en altijd veel zaadjes in huis in allerlei blikjes en doosjes dus die kan ik nu handig bij elkaar bewaren in één mooie zaadjes tas.

 In de tas zaten o.a zaadjes voor de pronkerwt. Wat zal dat straks mooi staan tegen de schutting.

Natuurlijk heb ik ook nog iets terug gestuurd. Carla wilde graag zaadjes voor kruiden om in haar keuken te gebruiken. Na de halve stad afgezocht  te hebben (nee mevrouw die komen pas in het voorjaar was zo ongeveer het standaard antwoord) bleek de Gamma om de hoek een zeer uitgebreid assortiment kruiden zaad te hebben. Hoezo doe het zelf?!


Wel aan de planten stokjes is te zien welke zaadjes er in de doosjes er onder zaten. Ook nog 2 grote plantenstokjes of eh stokken gemaakt leuk voor tussen de kamerplanten of een mooie bos bloemen.

Kortom ik heb opnieuw weer genoten van het swappen.Dec. 2012 

Het was weer swaptijd bij de Nederlandse Swappers en ja dat is vreselijk verslavend dus ook deze keer was ik weer van de partij.

Deze keer moest je sterren maken. 5 stuks waarvan 1-tje in de kerstboom moest kunnen hangen. Dus heb ik naald en vilt uit de kast gehaald samen met mijn nieuwe sterrenstanzen. Daarvan heb ik 3 sterren gemaakt voor in de kerstboom want 1 is zo alleen.  De sterren moest je in een luciferdoosje in kerststijl opsturen. nu had ik geen luciferdoosjes meer dus heb ik zelf een doosje gemaakt van kraftcardstock, bestempeld met mijn tekst background stempel, houten kerstboompje bakerstwine en belletjes. Het doosje heb ik rijkelijk gevuld met sterren, kleine houten, grote houten, vilten sterren en sterren van grijsbord. Dit samen met nog wat kleine presentjes in een envelop en opgestuurd naar Christine Want deze keer was zij mijn swapmaatje.


Van Christine kreeg ik een heel erg mooi luciferdoosje terug. Hij is in het echt nog veel mooier! Hij staat nu te pronken op mijn dressoir. In het doosje (die trouwens op kleine pootjes gemaakt van kralen staat) zat een hele mooie sterren slinger. 


Ik ben superblij met deze swap. Heel erg bedankt Christine!

3 comments:

  1. Wat hebben jullie elkaar goed bedacht. Een zeepslinger! Wat een leuk idee zeg. Ze moet maar snel een weblog beginnen.
    En dat doosje van jou is natuurlijk weer een schatje!

    ReplyDelete
  2. Wat heb je weer een leuke swap gemaakt. Een hele lieve deze keer.

    ReplyDelete