Saturday, June 16, 2012

I am still here

Ik ben er nog. ben alleen een beetje "druk" geweest. en daardoor geen tijd gehad om te posten. 

Ik ben met mijn jongens mee geweest op schoolreisje, we gingen wadlopen nou dat doe ik dus never nooit niet meer. Althans niet met een groep 7 jarigen die heel hard hun best doen om heel heel erg vies te worden. Maar goed de kinderen hebben lol gehad en daar doen we het voor, toch?! 

Ondertussen ben ik ook bezig geweest met de telefoonhoesjesswap van de Nederlandse swappers. foto's hiervan kan ik nog niet laten zien dus die houden jullie nog tegoed.

verder heb ik nog wikkels gemaakt voor om milka chocoladerepen. Iemand vroeg mij of ik dat wilde doen voor haar. Dus heb ik er twee gemaakt zodat ze kon kiezen welke ik dan uiteindelijk in meervoud voor haar ga maken. Hier de foto's.Van de kraft variant moet ik er dus een heleboel gaan maken. Persoonlijk vind ik die ook het mooiste. En naar aanleiding van die wikkel heb ik nog een tag gemaakt.


Ik vind de combinatie van kraft en paperdoilies zo leuk dat ik mijn kadootjes er ook mee inpak, droogbloempje erbij en je hebt een super leuk ingepakt kadootje.

Je zou het haast niet meer uit willen pakken.

Ik wens jullie nog een heel goed weekend. 

3 comments:

 1. Inpakken met paperdolies is inderdaad een erg leuk en toch eenvoudig idee, ik vind het er bij jou in ieder geval prachtig uitzien!

  Fijn weekend en succes met alle werkzaamheden!

  Lieve groet, Ingrid

  ReplyDelete
 2. Wat een leuke ideetjes,om een cadeautje in te pakken.
  Thanks.

  Groetjes Ans

  ReplyDelete
 3. OOH wat leuk zeg.
  En ooh zo simpel eingelijk.
  Fijn weekend nog.

  Lieve gr Anja

  ReplyDelete