Saturday, August 1, 2015

Happy birthdayBeetje bij beetje krijg ik weer wat meer zin om kaartjes te maken. En tijd en energie om ze op m'n blog te zetten.

Dit kaartje heb ik gemaakt voor een vriendin die onlangs jarig was. De bloemen zijn stempels uit een setje van Clearly Besotted die al een hele tijd in m'n kast ligt. Tijd dus om daar iets mee te gaan doen.


Ik heb er ook nog een setje stansen bij om de bloemetjes en de blaadjes uit te stansen maar die heb ik nog niet gebruikt. Het strookje design papier komt uit een blokje van Lawn Fawn.

Enne gelukkig blijk ik niet de enige te zijn met dat cookie gedoe (zie mn vorige bericht), was al bang voor een of ander virus.

6 comments:

 1. Mooi kaartje . Jouw kaartjes zijn altijd zo zacht van sfeer . Ik wens je veel inspiratie !
  Liefs ☆ Sarah ☆

  ReplyDelete
 2. beautiful card, Sientje! - love the soft blues and your design!

  ReplyDelete
 3. O, jou kaartjie is so mooi, Sientje!!! Ek hou vreeslik baie van die pragtige blomme en die kleure is lieflik!!!
  Die sequins en die koord rond alles mooi af!!!! Baie, baie mooi!!
  groete, Petra XX

  ReplyDelete
 4. Fijn dat je meer energie krijgt! En mooi dat wij daar van kunnen meegenieten! Mooi kaartje, die bloemetjes zijn mooi! Ik werk niet heel graag met die kleine bloemenstansjes. Ik heb er altijd ruzie mee... Vaak zijn ze gewoon te klein. Wat betreft die cookies, toen ik mijn blog weer opende na mijn vakantie, had ik een melding met een heel verhaal over europese wetgeving, heeft er natuurlijk alles mee te maken. Het is wel behoorlijk irritant, telkens die meldingen bovenaan een blog...

  ReplyDelete
 5. Deze is erg mooi geworden Sientje; wat een prachtige stempelset!

  ReplyDelete