Thursday, August 6, 2015

Almighty GodVandaag het tweede setje Bijbeltekst kaarten.  Hiervoor heb ik verschillende kleuren inkt gebruikt samen met de brushstroke stempels van Prima Marketing.


 De Bijbelteksten zijn allemaal stempels. Het overgrote deel is allemaal van Clear Dollar Stamps. Helaas bestaat deze webwinkel niet meer. Onlangs heb ik nog wel een setje Bijbeltekst stempels gekocht van het merk Stampendous. Ik weet dat Stampin' Up ook twee stempel sets heeft met Christelijke teksten. En Sweet & Sassy Stamps verkoopt ook Bijbeltekst stempels. Verder is er ook nog een webwinkel "Our Daily Bread" met een groot assortiment Bijbeltekst stempels, maar daar betaal je wel de hoofdprijs!


Vergeet ik bijna het Stempel Atelier  zij verkopen Nederlandstalige christelijke tekst stempels. 

5 comments:

 1. Jou kaartjies is baie, baie pragtig, Sientje!!! Ek hou van die kleure!!! So mooi CAS!!!
  Groete, Petra XX

  ReplyDelete
 2. Heel mooi je kaartjes Sientje en zeker ook de teksten zijn geweldig....
  groetjes Rosina

  ReplyDelete
 3. Mooi! Deze week ging ik naar de boekhandel voor kaarten met teksten. Nou, dan betaal je ook de hoofdprijs hoor! Dan kun je beter een stempel kopen en zelf een aantal kaarten maken! Toegeven, de foto's van de kaarten waren wel erg mooi, die krijg ik niet op mijn foto's... Bestel je gewoon rechtstreeks in Amerika? Geen problemen met invoerkosten e.d?

  ReplyDelete
 4. Deze zijn ook weer heel mooi!! Mooie teksten ook.

  ReplyDelete