Saturday, December 13, 2014

ThanksHet is al bijna kerst maar ik heb nog geen kerstkaartjes om te laten zien. Niet dat ik ze nog niet heb gemaakt, ik heb alleen nog geen tijd gehad om er foto's van te maken. Al moet ik wel zeggen dat ik weinig kerstkaartjes maak dit jaar omdat we hebben besloten om dit jaar iets anders te doen dan de gebruikelijke kaartjes. Wat dat is laat ik binnenkort zien.

Nu eerst nog een kaartje die ik even terug al heb gemaakt. Na ruim een jaar wikken en wegen heb ik besloten om toch maar het stempelset Stippled Blossom van Stampin Up te kopen. En daar heb ik geen spijt van.


Het sentiment is een die en is van Memorybox. Ik heb de bloem eerst gestempeld toen uitgeknipt en het woord Thanks uit de bloem gestansd toen nog een keer in zwart gestansd en dat als puzzelstukjes in elkaar gelegd en op mijn kaart bevestigd. In het hart van de bloem nog wat stickles. 

Met het Stippled Blossom set heb ik ook nog een serie kaartjes gemaakt maar die moet ik nog op de foto zetten. Die houden jullie nog te goed.

9 comments:

 1. just love that peach/pink color of your flower with the black - just lovely!!

  ReplyDelete
 2. Wat mooi! gaaf, die strip met streepjes. Zo subtiel!

  ReplyDelete
 3. leuk gemaakt sientje! Ik ken een paar mensen die gek zijn op kaartjes maken....origineel is altijd het mooiste...ik heb gewoon ze in de winkel gekocht...en zijn al onderweg...ja heel vroeg...ik ben wel in de stemming..maar dit jaar vallen veel mensen uit, (overleden) bedankt voor het delen...groetjes..liefs soraya

  ReplyDelete
 4. Voltreffer, die set! Je maakte er al meer moois mee.
  ben benieuwd naar wat we nog te goed hebben :)

  ReplyDelete
 5. Het is weer erg mooi Sientje, ik heb echter wel een halve minuut zitten kreunen dat ik niet snapte wat je nu precies had gedaan met dat Thanks maar het kwartje is gevallen en ik vind het een heel leuk idee.
  groetjes Marja

  ReplyDelete
 6. aaaah wat een mooi kaartje!! ben benieuwd naar je kerst.....verrassinkjes?? Lieve groetjes Erna

  ReplyDelete
 7. Ik vind het knap!! Ben ook heel benieuwd naar je kerst kaartjes en andere ideetjes!

  ReplyDelete
 8. WOW, Sientje!!!! so baie, baie pragtig!!! Ek is mal oor die wit en swart aan die een kant en die enkele sequin is perfek!!!!! Lieflik!!!

  ReplyDelete