Monday, June 30, 2014

Happy birthdayDeze kaart heb ik een tijdje terug al gemaakt maar heb erg zitten twijfelen of ik hem hier wel wilde plaatsen.
Ben er dus niet helemaal tevreden over. Voor mijn idee had ik de zwarte lijntjes om de wit geëmboste blaadjes weg moeten laten.


Of is het toch wel leuk, of had ik er misschien beter een andere tekst op kunnen doen, iets als thinking of you. Mmm tja, ach zo verkeerd is deze kaart niet maar misschien zit het hem in de tekst en de kleurcombinatie? Ik vind hem te speels voor een concoleacne kaart maar eigenlijk ook weer te somber als verjaardagskaart. Thinking of you kan natuurlijk ook voor iemand die door een moeilijke tijd heen gaat. 

Wat vinden jullie.

10 comments:

 1. Ik heb even zitten kijken. Matten op zwart en ik denk een andere tekst gebruiken
  Die blaadjes zijn wel goed. Succes. Groeten Nelleke

  ReplyDelete
 2. Hoi Sientje, zie je bericht net voorbij komen en ik dacht.... als je nou bont gekleurde pailletjes erop plakt dat het misschien wel een felicitatie kaart is....
  groetjes

  ReplyDelete
 3. Prachtige kaart! De zwarte lijntjes vind ik juist wel speels en hij kan prima door als verjaardagskaart, misschien anders de pailletjes vervangen in een afstekend kleurtje of de tekst in een andere kleur?

  ReplyDelete
 4. Nou......mijn idee was idd ook meteen: Lekker wat bonte kleurtjes toevoegen, zodat hij wat "feestelijker" wordt.
  Of, een andere tekst, "Sterkte" of zoals jij al zegt "Thinking of You", dat zou ook mooi zijn.
  Ik vind het een hele mooie kaart en de blaadjes zijn juist erg goed zo.
  Wat je kan doen is een paar blaadjes voorzien van een vrolijk kleurtje of detail. Of een mooie (drukke) stempel in een mooie kleur op sommige blaadjes stempelen......
  Ik vind jouw kaarten altijd erg mooi, dus niet teveel twijfelen hoor ;-)

  ReplyDelete
 5. Ik vind het meer een Thinking of you kaart,geen HAPPY birthday..hij is wel erg mooi hoor,mooie balance en layout!
  ik zou zelf de tekst op with papier doen denk ik.....

  ReplyDelete
 6. niet twijfelen hoor ! een mooie, geslaagde kaart
  grtjs,martina
  x

  ReplyDelete
 7. Heel mooie kaart, stijlvol! Had m zelf inderdaad eerder als 'thinking of you' gebruikt of wat vrolijkere kleurtjes als verjaardagskaart. Maar hij kan prima zo toch? Ik vind het gaaf gedaan in elk geval!

  ReplyDelete
 8. Thinking of gou past inderdaad beter, maar die zwarte lijntjes moet je zo houden hoor! Mooi!

  ReplyDelete
 9. Hoi Sientje,
  Hele mooie kaart, maar voor happy birthday mist hij inderdaad misschien iets. Is het niet gemakkelijk om die zwarte band te veranderen door 'thinking of you'? Het voorstel om de pailletjes te veranderen in bonte kleurtjes (of misschien gewoon rood, dat is ook helemaal in tegenwoordig) lijkt me ook een goed idee!
  Als je hem zo gemaakt hebt, had je misschien iemand in gedachten om hem aan te geven? De lay-out is in ieder geval prachtig!
  Groetjes
  **Evi**

  ReplyDelete
 10. Ik begrijp je twijfel. Ik zou de zwarte band eraf halen en die in het wit doen of een kleurtje. Of inderdaad: Thinking of you of sterkte of zo iets. De zwarte lijntjes langs de blaadjes vind ik wel leuk.
  Laat je het ons nog zien als je er iets aan verandert?
  Fijn weekend en groetjes
  Marja

  ReplyDelete