Thursday, March 13, 2014

Happy Birthday to youIk heb een beetje zitten spelen met Flowersoft. Ja ik weet het, dat is oud en zie je ook niet zoveel meer voorbij komen. Maar goed soms moet je even in de oude doos duiken. Alles gaat zo snel in de wereld van kaartjes maken en scrappen de ene techniek is nog niet uit of er komt al weer een andere. Terwijl er nog zo veel moois in het vat zit. Maar gelukkig wat in het vat zit verzuurt niet.


Zo ook Flowersoft en ik moet zeggen het ziet er erg leuk uit. Ik vind alleen dat ik het sentiment iets te hoog heb gestempelt. De stempel (ook een oudje hihi ) is van Do Craft/Papermania (Country Companions). Ik heb hem eerst ingekleurd met Promarkers en daarna het struikje in gesmeerd met lijm en lekker gestrooid met Flowersoft (Heather en Delphinium blue) Ook het takje boven het hekje kreeg wat bloesems van Flowersoft. De kleine vlindertjes zijn uit een heel oud setje van Prima Marketing. Het sentiment is van Lily of the Valley.

7 comments:

 1. een hele mooie, stijlvolle kaart
  grtjs,martina
  x

  ReplyDelete
 2. Prachtig! Ik vind die flowersoft nog altijd mooi hoor. Het gaat inderdaad allemaal zo snel dat we niet altijd denken aan onze oudere spulletjes. Ouder maar daarom niet slechter!!
  Liefs
  Christine

  ReplyDelete
 3. Ik moest wel heel goed kijken want...wat is flowersoft??
  Nu weet ik het weer, heb het eens gezien op de beurs.
  Het is mooi geworden en inderdaad, als je iets lang niet hebt gebruikt is het soms verfrissend het wel weer te gebuiken.
  groetjes Marja

  ReplyDelete
 4. PRACHTIG!! Ja, expres met hoofdletters, dit is een geweldig kaartje. Leuk spul vind je niet, flowersoft. Ik heb er altijd met veel plezier mee gewerkt. Leuk dat je het weer eens laat zien, dan denk ik er weer eens aan om het ook te gebruiken.
  Groetjes
  Marrigje

  ReplyDelete
 5. o gaaf. nog nooit van gehoord van Flowersoft, maar had ik zeker willen hebben. Prachtige kaart. Maar die met de mussen hierboven is ook zoo schattig.

  ReplyDelete