Thursday, August 15, 2013

ZusjeEen tijdje terug heb ik verteld van Storm. Het kleine katertje die we zouden krijgen maar die helaas een week voor we hem zouden ophalen is overleden.  Nu kwam Storm uit een nestje van 5 kittens. En ondertussen waren alle kittens al voorzien van een baasje. Maar toen de mensen die het zusje van Storm zouden krijgen hoorden wat er was gebeurd hebben ze besloten dat wij haar mochten hebben. Zo vreselijk lief en de kinderen zijn zo blij. Toch een poesje. Omdat ze het zusje van Storm is moest ze natuurlijk wel een speciale naam hebben. Zusje dus.


Zusje maakt ondertussen alweer bijna 3 weken deel uit van ons gezin en we genieten zo ontzettend van haar, ze is een echt gezelligheids beestje. Wil de hele dag wel  bij je zijn en kan spinnen als de beste. Maar ze kan ook knettergek zijn, wat hebben we al gelachen om haar buitelingen door de woonkamer, hoe ze speelt met haar speelgoed muisje of als een pup achter haar eigen staart aan rent. Kortom het is lekker genieten met dit kleine meisje.

8 comments:

 1. Ach wat een snoesje en wat lief van die mensen om zusje af te staan. Kan me voorstellen dat jullie er al veel plezier mee hebben beleefd. Geniet ervan.

  ReplyDelete
 2. wat een scheetje ! veel succes met het 'opvoeden' van het beestje !
  grtjs,martina
  x

  ReplyDelete
 3. Replies
  1. Gelukkig zijn er nog steeds geweldige mensen ;)

   Delete
 4. Wat sympathiek! En heerlijk zo'n klein poesje. Echt genieten!

  ReplyDelete
 5. Wat een snoepje. Geniet ervan! Ontzettend lief van die andere mensen die jullie dit zusje gunnen. Heel bijzonder. groetjes Mariëtte

  ReplyDelete
 6. Oh,wat een schatje en wat een lieve naam.

  Groetjes Ans

  ReplyDelete
 7. Zoo lief! En heel meelevend van de mensen.

  Onze kat van nu twee jaar oud was tijdens onze vakantie verdwenen. Dankzij aardige mensen, die hem hebben opgevangen en een bericht op Amivedi hebben geplaatst konden wij hem na twee weken zoeken zoeken en zoeken weer in onze armen sluiten. BLIJ!

  Veel plezier met jullie schatje!

  ReplyDelete