Saturday, August 3, 2013

Card Kit swap challenge


Dit bericht blijft bovenaan staan tot zaterdag 3 augustus.

Op verschillende blogs zie ik dat mensen elkaar een soort van card kit toe sturen en dat de ontvanger daar dan een kaartje mee maakt. Leuk leuk leuk. Dus nu dacht ik misschien wel leuk om met dit idee een challenge te organiseren.


Wat is de bedoeling?

Heel eenvoudig; je stelt 2 precies de zelfde setjes design papier, embellisments, lint/touw en dergelijke samen. Waar je ruimschoots een kaartje mee kunt maken. Uiteraard in jouw stijl, een setje voor jezelf en een setje voor je swapmaatje.

Als voorbeeld een card kit van Cards & Wishes 

Je maakt een kaartje met het setje van jezelf en je maakt een kaart met het setje dat je van je swapmaatje ontvangt. Hierbij maak je gebruik van je eigen basiskaart en evt stempels. Verder mag je niets toevoegen. Je gebruikt dus uitsluitend alleen dat wat in de setjes zit. Oke en lijm of dubbelzijdig/3D tape natuurlijk anders blijft de boel niet op je kaart zitten ;)

Het leuke is dat je zult zien dat een andere iets heel anders zal maken met precies dezelfde spulletjes als dat jij hebt en het is gelijk een uitdaging om een kaartje te maken met papier en dergelijke die je zelf normaal misschien wel nooit zou uitzoeken.

En de persoon naar wie jij je 2de setje stuurt is niet de persoon van wie je een setje terug krijgt. Spannend en uitdagend!!!

Lijkt het je leuk om hier aan mee te doen stuur dan een mailtje met je adresgegevens naar
sientjekock at gmail dot com  

Je kunt je tot 3 augustus aanmelden. Bij minimaal 4 aanmelding gaat de uitdaging door. 

1 comment:

  1. Heel leuk initiatief. Ik doe graag mee. Ik stuur je even apart een mail.

    Annemieke

    ReplyDelete