Thursday, September 6, 2012

Appreciate you

Last Saturday I went to the knotsgekke kaarten dagen in Zwolle. Yesterday I had finally the time to do something  with my new papers and stamps.

Afgelopen zaterdag ben ik op de knotsgekke kaarten dagen in Zwolle geweest. Gisteren eindelijk de tijd gehad om met mijn nieuwe papier en stempels bezig te gaan.


The papers are  from  Authentique "Genuine". The text stamp from Kaiserkraft. I punched my banners and the corner of my card. 

Het papier is van Authentique "Genuine". De tekst stempel van Kaiserkraft. Ik heb een pons gebruikt voor de banners en een hoekpons  voor de rechtre benedenhoek.

With this card I play along with the challenge of Mi CAS es su CAS. (blue, punch/dies and rhinestones)

Met dit kaartje doe ik mee met de uitdaging van Mi CAS es su CAS. (blauw, pons/stans en steentjes)

7 comments:

 1. Wow, ik heb het papier ook, vond het zo mooi , maar weet niet zogoed wat er mee te doen. Daar heb jij zeker geen moeite mee!!! Mooi hoor.

  Mieke

  ReplyDelete
 2. Wat een mooi exemplaar!

  Fijn weekend! Lieve groet, Ingrid

  ReplyDelete
 3. Mooie en rustige kaart,ik ga bewust niet naar zulke beurzen,want ik kan mijzelf niet beheersen tussen al die spulletjes haha,fijn weekend,lieve groet Musje.

  ReplyDelete
 4. Hij is helemaal geweldig. maar ik zie een aantal puntjes die niet mogen volgens de challenge. Je gebruikte zwarte tekst en dat mag niet volgens de regels. Het designpapier heeft ook meer kleuren dan alleen blauw. Dus ik vermoed een afkeur bij MCSC. Maar wel heel mooi. Om te onthouden!

  ReplyDelete
 5. Helaas inderdaad niet geheel volgens de regels maar wel WAANZINNIG gaaf! bedankt voor je deelname aan MCSC, liefs Lianne

  ReplyDelete
 6. Oh, wat een schitterende kaart zeg! Leuk al die papiertjes bij elkaar!

  bedankt voor het meedoen met Mi Cas Su Cas!

  Groetjes,
  Marit

  ReplyDelete