Wednesday, April 13, 2016

Happy birthday


Deze keer een blog bericht bijna gelijk met het plaatsen van dezelfde foto op Instagram. Mijn fotocamera bleek een lege accu te hebben dus maar even de foto's met mijn telefoon gemaakt. Dus ja dan maar gelijk met de Blogger app ze op mijn blog plaatsen. Al heb ik op dit moment het idee dat het niet helemaal gaat zoals ik wil.


Maar goed mijn kaartje. Afgelopen zaterdag heb ik op de Artspecialy beurs de Vintage Flowers van Altenew gekocht. En ondanks dat geel niet echt mijn kleur is vind ik de rozen wel erg mooi geworden!

Tja en die beurs ... hihi eigenlijk zou ik niet gaan. Maar mijn hele gezin stond erop dat ik zou gaan. Toegangskaartje van mijn man gekregen, de twee oudsten hebben in hun eigen avondeten voorzien (lees eten in de binnenstad met vrienden),  manlief en de jongste hebben genoten van hun snackbar moment, en bij thuiskomst was het hele huis netjes en de was gedaan. Ik heb dus heerlijk mogen genieten. Zo lief van ze!! 
Niet heel veel gekocht maar wel superblij met mijn nieuwe Altenew stempels en ik heb een aantal Zig clean color brushes aangeschaft  en die zijn echt super. Ik zal de komende tijd dus een en ander plaatsen met deze nieuwe stempels en markers.

7 comments:

 1. Prachtige kaart! Ik hou van geel! De blogger app heb ik ook in gebruik, maar om echt een blogpost te maken vind ik 'm niet heel handig...

  ReplyDelete
 2. Mooi hoor toch wel dat geel. Het was leuk hè op de beurs, zondag was het niet zo druk als zaterdag hoorde ik. Ik heb ook één en ander aangeschaft en dat komt vanzelf wel een keer op mijn blog de resultaten dan hè.
  groetjes Marja

  ReplyDelete
 3. Heeeeel mooi deze kaart Sientje...Prachtig die gestempelde rozen...Ik had deze rozen met de KGK dagen in Den Bosch er ook een kaartje mee gemaakt...maar toen waren ze niet op voorraad ...en nu wil ik ze eigenlijk ook nog heel graag bestellen....jammer dat ik zo ver van Nijkerk woon...anders was ik beslist ook gekomen...wie weet volgend jaar misschien...
  groetjes Rosina

  ReplyDelete
 4. Ik vind het juist heel erg feestelijk en echt voorjaar, dat geel.
  Heel mooi (ondanks dat ik ook niet gauw zou vallen voor de kleur geel)
  Wat een mooie kaart heb je er van gemaakt.

  ReplyDelete
 5. Heerlijk zo'n verwendagje! Daar kun je weer even op teren. Je rozen zijn geweldig, prachtige kleuren. Altenew heeft geweldig mooie stempels. Helaas heb ik er nog niets van, maar dat gaat vast nog wel eens goed komen ;)

  ReplyDelete
 6. Jou geel rose lyk pragtig, Sientje!!! Klink of jy 'n baie lekker tyd gehad het en wat 'n lekker verrassing om by 'n netjies huis te kom!!!
  Groete, Petra XX

  ReplyDelete
 7. Prachtig Sientje, deze rozen kaart!

  ReplyDelete