Tuesday, October 13, 2015

Happy BirthdayKleuren op velum, het blijft leuk. En het resultaat? Super gewoon. Helemaal wanneer je de in te kleuren afbeelding eerst met Versamark en embossingpoeder hebt gestempeld. Het geeft een beetje een glas in lood effect. En deze bloesemstempel, ik kan er geen genoeg van krijgen. samen met de dictionairy stempel van SU.


Dit kaartje gemaakt voor een jarige vriendin van mijn dochter. Het "recept" welke ik van dochterlief kreeg was, grijs, wit, poederroze, bloemen en een vleugje romantiek. Nou gelukt toch?
Dochterlief was helemaal happy, De jarige vast ook.

En dan nog een handige tip voor het verwerken van velum. Mijn ervaring is dat als je velum plakt met lijm dan zie je dat altijd. Ik heb een lijmpen van Quiky glue en omdat je daar hele dunne lijntjes (net zo dun als een pennenstreep) mee kunt maken heb ik de lijm achter de geëmboste lijntjes gedaan. Helemaal handig als je een lijntje rondom stempelt met
Versamark en embossingpoeder (er zijn ook hele handige pennen van Versamark om die mooie dunne lijntjes te maken, Ook erg handig als je niet goed hebt gestempeld, kun je het nog even bijwerken. Of je schrijft zelf een woord of tekst met die Versamarkpen. Kortom 2 pennen die een echte must zijn, de lijmpen en de Versamarkpen. 


7 comments:

 1. love your flowers stamped on the patterned paper, Sientje

  ReplyDelete
 2. Mooi contrast, die tere bloemen met het zwarte tekstje!

  ReplyDelete
 3. Je opdracht is goed geslaagd, heel erg mooie kaart.
  Groetjes, Daphne

  ReplyDelete
 4. Heel leuk kaartje Sientje en geweldig mooi die mooie bloesemtak op het vellum en dan zo mooi ingekleurd in die zachte roze kleurtjes...

  groetjes Rosina

  ReplyDelete
 5. Prachtig, in één woord. Wat een mooie subtiele kleuren.
  groetjes Marja

  ReplyDelete
 6. Zo mooi en stijlvol, die bloesemtak is ook zo mooi!
  Groetjes
  Ilse

  ReplyDelete