Thursday, September 24, 2015

I'm sorry

 

Heb ik gisteren mijn kaartje voor het kleurenkaartenteam al geplaatst ... slim ... dus niet want het was nog niet de laatste woensdag van deze maand. Snel weer weggehaald natuurlijk al hebben sommigen hem natuurlijk al gezien.
 
Dus plaatst ik nu maar even een ander kaartje. Tijdje terug al gemaakt maar omdat mij computer het definitief begeven heeft geen tijd gehad om te plaatsen (net als een paar andere kaartjes die jullie dus nog tegoed houden) hopen dat ik snel wen aan de laptop van mijn zoon want dat zou het een stukmakkelijker maken ;) 
 
 
Maar goed terug naar dit kaartje, die ik gemaakt heb voor Wilma, natuurlijk was ik haar verjaardag vergeten, warhoofd die ik ook ben.
 
In elk geval een goede reden om deze superschattige schildpad van Whipper Snapper te gebruiken.
 
Gekleurd met Promarkers. 

8 comments:

 1. Dat zal Wilma helemaal niet erg gevonden hebben Sientje om zo een schitterend kaartje wat later te krijgen voor haar verjaardag....wat een grappig en toepasselijk stempeltje en ook prachtig ingekleurd....

  groetjes Rosina

  ReplyDelete
 2. Enig kaartje! Die stempels van Whipper Snapper blijven zo leuk!!

  ReplyDelete
 3. Super mooi kaartje!!! Ik zag ook even je kleurenkaart in mijn zijbalk (maar vond hem niet meer op je blog ;-)) Ik kom volgende week zeker kijken.
  Groetjes
  Ilse

  ReplyDelete
 4. Wat een lieverd ! Liefs ☆ Sarah ☆

  ReplyDelete
 5. Goed dat je mis was, heb gelijk de kleuren weer tevoorschijn gehaald, en zo zien we nog een ander lief kaartje van je . . .

  ReplyDelete
 6. Wat een liefje!! Heel mooi gedaan Sientje!
  Liefs
  Christine

  ReplyDelete
 7. Oh balen van je computer.
  Ik heb dat ook eens gehad, en je moet dan zo wennen aan een andere, bah.

  Je kaartje......Oh oh oh, wat een schatje!!
  Lief hoor, die afbeelding.
  En mooie kleurtjes gebruikt.

  ReplyDelete