Thursday, March 26, 2015

A little noteBen ik weer ;) en nee ik ben nog niet door mijn stapel kaartjes heen.

Vandaag een kaartje voor de uitdaging van de Lift Challenge. Moest ik gewoon mee bezig want kleuren op kraft is iets wat ik erg leuk vind maar eerlijk gezegd te weinig doe. En met dat ik mijn kaartje zojuist link bij de Liftchallenge zie ik dat iemand anders bijna hetzelfde kaartje heeft gemaakt. En nee ik heb hem niet van haar gelift mijn kaartje was al klaar voordat zij hem plaatste.


Deze keer heb ik gekleurd met mijn Memento markers. En de enige Stampin' writer die ik heb. Ondanks dat het kraft cardstock geen aquarellpapier is lukte het me toch aardig om kleuren te blenden zonder het papier kapot te kleuren (gezien de markers op waterbasis zijn). Ik heb in verschillende lagen gewerkt dus eerst laten drogen voor ik nog een donkerder laag aanbracht en met mijn lichte marker direct kleur van de donkere marker opgepakt. Ik moet eerlijk zeggen dat het papier wel iets is gaan "pluizen" omdat ik iets te enthousiast was begonnen, maar dit is heel minimaal en geeft juist een fluweel achtige look aan de bloesems. 

De tekst komt weer uit het set van Clearly Besotted. 

Challenges


19 comments:

 1. Heel mooi, moet ik toch ook maar eens proberen. Die stempel is een echte topper!
  Groetjes
  Ilse

  ReplyDelete
 2. Weer een prachtige kaart! Wat zijn die tekstjes leuk zeg, zo bruikbaar!
  Fijne dag!

  ReplyDelete
 3. Ohhhhhh wat is dit prachtig!! Wat is het toch een mooie stempel, ik heb spijt dat ik hem ook niet heb aangeschaft. Jammer dat ik gisteren weer niet kon komen, was bij Daphne en volgende week ook, maar... het komt er nog een keer van.
  Groetjes Marja

  ReplyDelete
 4. hij is prachtig!! Lieve groetjes Erna

  ReplyDelete
 5. Heel erg mooi gedaan
  Vind ik echt schitterend
  Liefs van Ilse

  ReplyDelete
 6. Heel erg mooie kaart !
  Groetjes
  Margo

  ReplyDelete
 7. Echt heel mooi ! Liefs ☆ Sarah ☆

  ReplyDelete
 8. another gorgeous card with that lovely stamp!!!

  ReplyDelete
 9. Heel mooi ingekleurd (niet echt mijn hobby, des te meer bewonder ik degene die het wel lukt), maar nu heb ik ook een blenderpen dus wie weet. . . Opnieuw een prachtkaart Sientje

  ReplyDelete
 10. Wat een mooie kaart! De kleuren komen mooi over op het kraft. Grappig dat er iemand met hetzelfde idee was (ok, voor jou natuurlijk niet!), ik ga de andere kaart ook eens bekijken.

  ReplyDelete
 11. Prachtige kaart weer Sientje.
  Mooi effect geeft dat, op het kraft.
  En, zoals vele al zeggen, wat een mooie stempel.

  ReplyDelete
 12. Hele mooie uitwerking Sientje. Ik had dit keer echt geen inspiratie. Kleuren op Kraft is ook al niet mijn ding. Maar als ik jouw kaart zie, krijg ik spijt :-( Mooie tekst ook op dat zwart, geeft pit aan de kaart.

  ReplyDelete
 13. Een prachtig kaartje Sientje ...zo mooi die ingekleurde bloemen ...SUPER!!

  ReplyDelete
 14. Hoi Sientje, wat een mooie kaart. En blijkbaar hebben we dezelfde smaak ;). Het voordeel is dat je zo ineens bij iemand op het blog komt en weer hele mooie creaties ziet!! Groetjes Mandy

  ReplyDelete
 15. Bijzonder mooie kaart, de stempel is prachtig maar je kleurwerk maakt die af! Heel mooi zoals die het kader doorbreekt, dat maakt je kaart net anders en speciaal. Fijn dat je meedoet met de Liftchallenge.

  ReplyDelete
 16. Wat een prachtige kaart Sientje!! Ik heb meer kaarten met deze stempel gezien, maar deze is wel heel mooi.. Top!
  Groetjes, Yvonne

  ReplyDelete
 17. Die bloemenstempel is echt een pláátje! Prachtige lift, en ja herkenbaar dat je soms iets maakt en dan later ook zoiets tegenkomt ;-)
  Erg leuk dat je meedoet Sientje, dank je wel!

  ReplyDelete
 18. Gefeliciteerd met je verjaardag en een hele gezellige dag!

  ReplyDelete