Wednesday, January 21, 2015

Something oldNee de stempel niet al heb ik die ook al wel bijna een jaar in de kast liggen. Het design papier wel. Jaren geleden gekocht maar nooit gebruikt.  Waarom ik het nooit heb gebruikt weet ik niet want het is supermooi en helemaal perfect voor een stempel als deze.


De stempel is van Lili of the Valley, gekleurd met mijn Promarkers. Wat op de foto helaas niet te zien is, is dat ik o.a. de waterplasjes heb voorzien van een subtiel glitterlaagje  met de Wink of Stella. ook de veters, de knoopjes van de tuinbroek en de strikjes in het haar zijn voorzien van glitter.

Ik heb de Wink of Stella gekregen van Wilma. Het is echt een superhandig ding je kunt er zo mooi subtiel parelmoer/glitter laagjes mee maken. Echt een aanrader!  Maar als je een doosje Perfect Pearls in je kast hebt staan en een waterbrush dan kun je het heel goed zelfmaken door de waterbrush te vullen met water en een schepje Perfect Pearls. Of gewoon met je waterbrush een beetje Perfect pearls op te nemen met de punt en dat op je kaart aanbrengen. (en ach met een gewoon dun penseeltje die je nat maakt en dan in de Perfect Pearls dipt kan het ook) 

En dit alles samen maakt een superlieve meisjes kaart.

8 comments:

 1. Het is een schat van een kaartje Sientje.
  Groetjes Marja

  ReplyDelete
 2. Superleuk! Het meisje op de kaart is net mijn nichtje :)

  ReplyDelete
 3. Een super leuk kaartje met een lief stempeltje. Groetjes Marijke.

  ReplyDelete
 4. Wat eens chattige kaart zeg.
  Echt een meisjes kaart.
  Ik noem dit soort meisjes altijd "banjers", want ze zijn wel meisjes/meisjes, maar toch heel stoer (eigenlijk lijkt ze wel op onze dochter)
  En dat papier.....vaker gebruiken hoor, is echt heel mooi.
  Groet, Daphne

  ReplyDelete
 5. Een echte meisjeskaart is het inderdaad, héél mooi!!
  Liefs
  Christine

  ReplyDelete
 6. Mooie kaart let een geweldige stempel! Nu je hem een eerste keer gebruikt hebt op een geslaagde kaart ( mooi papier ook!), zullen er nog wel projecties volgen denk ik.
  Groetjes,
  Charlotte

  ReplyDelete
 7. Oooo, dit is pragtig, Sientje!!! Sy is so skattig en jy het haar so mooi ingekleur!! Ek kan dink hoe mooi dit moet wees met die WOS wat dit 'n glanslagie gee!!! Die pienk papier met die kolletjies pas pragtig by die prentjie!! Inderdaad 'n pragtige kaartjie vir 'n oulike dogtertjie!!
  Groete en 'n lekker dag vir jou!!!

  ReplyDelete
 8. Mooi sientje...je kan heel mooie kaarten maken, valt me op dat behalve haken, veel blogsters graag kaartjes maken, wie weet komt het bij mij ook nog...mooie hobby...groetjes soraya

  ReplyDelete