Saturday, November 29, 2014

Birthday wishesDe laatste tijd heb ik niet zo veel tijd en energie om mee te doen met challenges, af en toe past een kaartje in een challenge die op dat moment loopt maar bewust aan de slag gaan met een kaartje voor een challenge ...

Toch is het deze week gelukt. Toen ik de nieuwe uitdaging  van de Liftchallenge zag wist ik dat ik daar iets mee wilde doen. 


Ik heb gebruik gemaakt van het hostess stempelset van Stampin'up genaamd Blooming with hope. O wat ben ik blij dat ik deze eindelijk heb. Het is zo'n mooi set.

Ik heb ook nog een bijpassend kadozakje gemaakt met dezelfde bloem.


Ik heb de bloem gestempeld met smoky slate net als de blaadjes op de achtergrond van de kaart.

Deze bloem is zo veelzijdig zelfs als je hem niet kleurt is hij mooi. 

7 comments:

 1. love all the grey you used in your cards - it's such and "in" color these days and i'm loving it - your design on both cards is so great too!

  ReplyDelete
 2. Prachtige kaart Sientje.Het tasje past er heel goed bij.

  ReplyDelete
 3. Hij is prachtig, wat een mooie stempel.
  Groetjes Marja

  ReplyDelete
 4. Zelf doe ik ook weinig mee met challenge. Heel soms als iets me erg aanspreekt...
  Je hebt deze liftkaart enorm mooi gelift. Prachtig de bladeren op de achtergrond gestempeld.
  Zeker een heel mooie set!
  Top lift. Dank je wel Sientje!

  ReplyDelete
 5. Net als jij en Cornelie doe ik ook bijna niet mee aan challenges, maar hoe leuk dat jij nu meedoet aan de onze. En wat een ontzettend mooie lift!! Snap dat je helemaal blij bent met deze set. Dank je wel voor het meedoen!

  ReplyDelete
 6. Wat leuk om je weer eens bij onze challenge te zien, ik heb er ook niet altijd tijd voor, geeft niets! Des te leuker als je wél meedoet. Je kaart is een beauty! Dankjewel!

  ReplyDelete
 7. Wat een prachtige lift Sientje! De bloem uit deze set is inderdaad geweldig mooi maar ook de combinatie van de achtergrond met de roze bloemen vind ik prachtig gedaan. Super!

  ReplyDelete