Monday, August 11, 2014

ZomaarKennen jullie dat .. je mojo is op vakantie ja precies zonder jou. Dat had ik dus ook even. Totaal geen inspiratie en het ergste was dat het kaartjes maken voelde als moeten. Ik heb dus maar even mijn hobby kast op slot gedraaid en helemaal niets meer gemaakt. En gek genoeg was dat nog heerlijk ook, even opladen en ja hoor de ene na de andere kaart rolt weer uit mijn handen. Mijn hoofd loopt weer over van de inspiratie. 


Gelijk maar even buiten mijn comfort zone gestapt en iets gemaakt wat ik normaal niet zo snel zou maken. En ik moet zeggen ik ben superblij met het resultaat. Het designpapier is heel zachtblauw, helaas niet zo heel goed te zien op de foto. Wat de kaart een hele lieve uitstraling geeft vind ik.

7 comments:

 1. Ik vind het een prachtig geheel, knap!

  ReplyDelete
 2. heel mooi gedaan, ik heb dat met haken, ik had een haakblog die ik niet kon bij houden...ik heb een baan en je weet misschien hoe dat gaat en ook nog een gezin....dus ik heb toch besloten een alles hobby te maken, mijn geloof haken fotos koken...zo post ik wanneer ik inspiratie hebt...het haken gaat niet momenteel...moe de hele tijd..maar komt goed...bedankt voor je post..altijd leuk om te lezen...

  ReplyDelete
 3. Mooi Sientje! Leuke schets ook. Jammer dat ik het alleen in zwart-wit zie....

  ReplyDelete
 4. Prachtig kaartje, heel gaaf die vlinders!

  ReplyDelete