Thursday, May 1, 2014

You're wonderfulIk had dit kaartje eigenlijk eerder willen plaatsen maar op de een of andere manier wist ik niet goed wat ik met dit kaartje aan moest. De achtergrond had ik al klaar met wederom een "Ombre" background deze keer in roze paars tinten en natuurlijk mijn chevron stencil maar deze keer met light modelling paste (met dank aan Wilma) in plaats van Gesso. 


Leuk om te zien dat het soort embossing materiaal wat je gebruikt (en de kleuren natuurlijk) bepalend zijn voor hoe je kaartje er uit ziet. De Gesso op onderstaande kaart is overduidelijk wit en glad van structuur. Terwijl de light modeling paste op de bovenste kaart veel transparanter is / lijkt. Ook ziet de light modeling paste er een beetje wollig uit, ik heb begrepen dat het na verhitting zelfs een beetje gaat bollen. Gaan we ook nog is uitproberen.  


Nu is er ook nog een techniek waarbij je eerst embossing pasta gebruikt en deze bestrooid met embossingpoeder die je vervolgens, als de embossing pasta droog is laat smelten met de heattool. Dat wil ik ook proberen, met glitter embossingpoeder. Ik ben erg benieuwd naar hoe dat er uit gaat zien. 

Wordt vervolgd dus.

Challenges:


10 comments:

 1. Het ziet er allebei mooi uit. Ik heb de glitteracryverf van de Action gekocht en vroeg met af, toen ik dit van jou zag, hoe het zou zorden als ik dat meng met de paste. Ga ik proberen.
  Maar nogmaals, deze zijn mooi.
  groetjes Marja

  ReplyDelete
 2. Hoi Sientje, wat maak je prachtige kaarten zeg! Mijn complimenten!

  ReplyDelete
 3. Wat een schitterende kaart is het geworden Sientje, ik vind hem prachtig.
  Groetjes van Anita

  ReplyDelete
 4. beautiful cards - love the vellum circle backing for the butterfly!

  ReplyDelete
 5. Beautiful card, gorgeous butterfly, Cathy x

  ReplyDelete
 6. Wauw..wat een prachtige kaartjes!! En wat ben je ongelofelijk creatief bezig Sientje! Wij genieten weer van al het moois :) & nog succes met het geen wat je nog uit gaat proberen.

  een fijn weekend
  & lieve groetjes.

  ReplyDelete
 7. So, so pretty, Sientje! Wow! Thanks for joining us at Fusion!

  ReplyDelete
 8. Very beautiful card Sientje!
  Thanks for joining us at Fusion!

  ReplyDelete
 9. This is so beautiful, LOVE the pop of the black and all the subtle details!
  Thanks for joining us at FUSION, I cant wait until you see this upcoming challenge, it is awesome-so I really hope you join us again!!!

  ReplyDelete
 10. Both cards are so cool, but I love your butterfly and vellum circle :-)

  ReplyDelete