Saturday, February 15, 2014

You are absolutely incredibleVandaag gaat alweer de 4de challenge van dit jaar van start  bij Crazy for CAS.
Deze keer een challenge met doilies in de hoofdrol. Ik ben dol op doilies en heb er heel erg veel. Dus voor mij was het easy peasy om een voorbeeld kaartje te maken. In combinatie met kraft cardstock natuurlijk want dat is mijn favoriete combinatie. Nog wat witte spetters en het sentiment gestempelt op velum en klaar.


Terwijl ik bezig was met het bericht op het challengeblog zag ik deze kaart natuurlijk weer voorbij komen en terwijl ik nog even zat te kijken naar de tekst moest ik even denken aan iemand die voor mij absolutely incredible is. Elke zondag zie ik haar weer zitten in de kerk, we hebben weinig contact maar ik zie haar wel en heb haar zien veranderen. Zij is zo'n mooi voorbeeld van wat God kan doen. Van hoe God iets wat gebroken is kan herstellen. En hoe! Deze jonge vrouw (uit privacy redenen noem ik haar naam niet) is door een heel diep dal gegaan maar God heeft haar hier uitgetrokken en hersteld.  Ze is door Gods herstel zo'n mooie stralende jonge vrouw geworden! Als je weet hoe ze twee jaar geleden was en hoe ze nu is kun je niets anders zeggen dan; this is absolutely incredible.

5 comments:

 1. Wat een mooie kaart Sientje, heel CAS, maar zeker mooi.
  De kleuren combi is super en de tekst.........PRACHTIG

  ReplyDelete
 2. lekker eenvoudig en snel, zou ik zo zeggen, maar daarom niet minder geslaagd ! leuk
  grtjs,martina
  x

  ReplyDelete
 3. Zo mooi, die tekst op vellum! En ja, ook mooi jouw verhaal over deze vrouw!

  ReplyDelete
 4. Via The Tiny Butterfly ben ik op je blog terecht gekomen. En dan vind ik gelijk dit kaartje met de tekst erbij. Mooi! Ik ben geraakt door wat je schrijft.
  Hartelijke groet
  Marrigje

  ReplyDelete