Wednesday, September 18, 2013

Card kit swap challenge


A while ago I placed a post about a card kit swap challenge. I didn't get many responses, wrong time I guess at the beginning of the summer holidays but Rianne and Annemieke responded. So we decided to send each other a little card kit. And this is what we sended each other.

Een tijdje terug heb ik een berichtje geplaatst met de vraag wie het leuk zou vinden om mee te doen met een card kit swap challenge. Helaas was er weinig respons, verkeerde tijdstip misschien zo vlak voor de zomervakantie? Maar goed Rianne en Annemieke hebben wel gereageerd en we hebben besloten om de uitdaging aan te gaan met zijn drieën dus drie pakketjes ipv 2. Dit is wat we elkaar hebben toegestuurd.

Annemieke stuurde;


Sientje, ikke ;) stuurde;


Rianne stuurde;


And this is what I made with it. It wasn't easy, my mojo is on a late vacation. 

Dit is wat ik ervan heb gemaakt en ik moet eerlijk bekennen dat ik het niet bepaald makkelijk vond, maar dan moet ik ook toegeven dat mijn inspiratie op dit moment ver te zoeken is.  Die is vast op vakantie?!
This is what Annemieke made with the card kits. (she has no blog so I promised to show her cards on my blog.)

En dit is wat Annemieke er mee gemaakt heeft. (ze heeft geen blog dus heb ik beloofd om haar kaartjes hier te laten zien.)
And Rianne made also three beautiful cards with the kits. So visit her blog to see them.

Ook Rianne heeft drie mooie kaartjes met de pakketjes gemaakt. wil je ze zien? Neem dan snel een kijkje op haar blog.

4 comments:

 1. Wauw da`s wel een leuk idee
  en mooie kaarten hebben jullie ermee gemaakt
  liefs Cinderella

  ReplyDelete
 2. Leuk idee. Je had een mooi pakketje gestuurd. Prachtige kaarten heb je gemaakt met je ontvangen spullen. Vooral die kaart met dat doorzichtige zakje met pailletjes. Groetjes mariëtte

  ReplyDelete
 3. Leuk! Vooral die 'spreken we snel af'!

  ReplyDelete
 4. Hoi Sientje, ondanks dat je geen inspiratie had vind ik dat je toch weer heel mooie kaartjes hebben gemaakt. Vooral die met het zakje en labeltje. Prachtig! Ook de andere kaartjes zijn zeer de moeite waard. Groetjes Yolanda B)

  ReplyDelete