Sunday, January 13, 2013

Thanks a bunch


Onlangs heb ik nog een stempellap gekocht bij Stampinback en o wat zijn ze mooi! Nu heb ik hoe dan ook iets met klaprozen en ik ben dan ook heel erg blij dat ik eindelijk een hele mooie set stempels heb kunnen bemachtigen.


Het setje bestaat uit een serie van drie klaprozen in 3 verschillende formaten dus je kunt naar hartenlust combineren. De stempels die ik voor deze kaart heb gebruikt zijn de grootsten en ik heb ze met de maskertechniek achter elkaar gestempeld. gekleurd met Derwent potloden en de stampers extra benadrukt met stickles. Het bijtje komt uit een ander stempelsetje.


 Ik heb ook nog een tag gemaakt deze keer met de middelste maat. De tekststempel is van het setje Eline's words van Marianne Design. Ook hier weer stickles gebruikt om de stampers te benadrukken.

Deze week ga ik samen met mijn vriendin Alida deze stempels gebruiken op een canvas. Zodra die af is laat ik het jullie zeker ook zien.

7 comments:

 1. Wat ziet dat er schitterend uit Sientje, heel mooi.
  Liefs van Anita

  ReplyDelete
 2. Wat een prachtige klaprozen en wat mooi gestempeld en ingekleurd. Je brengt mij weer op een idee, deze techniek kan ook met andere bloemenstempels.
  Groetjes, Nelleke

  ReplyDelete
 3. Mooie kaart met prachtige klaprozen!!
  groetjes Tinie

  ReplyDelete
 4. Heel erg mooi! Nog dank je wel voor je advies op mijn inzending bij MCSC!
  Groetjes Wilma.

  ReplyDelete
 5. Zeer leuk gedaan met die maskertechniek, mooie kaart en tag!

  ReplyDelete
 6. Heel erg mooi! Wat bedoel je precies met een stempellap? Stickels zijn een mooie toevoeging. Benieuwd naat het resultaat met de canvas!

  ReplyDelete
 7. wat een geweldige stempel Sientje, en wat is het kaartje toch weer o zo mooi. Ben erg benieuwd naar het resultaat op canvas
  Lieve groetjes ELvira

  ReplyDelete