Thursday, August 30, 2012

Vogelhuisjesswap

Ik heb weer meegedaan aan de swap van de Nederlandse Swappers.  Deze keer was de opdracht een vogelhuisje. Nee niet die voor in de tuin maar een kleintje van papier die je plat kunt versturen en de ontvanger mag hem dan in elkaar plakken.  Ik heb deze keer een dubbele swap gedaan. Zoho leuk om te doen.


Bovenstaand huisje heb ik mogen ontvangen van Elvira. Het grappige is dat we allebei hetzelfde hekje hebben verwerkt in onze huisje voor elkaar.  Het roze huisje linksonder in de foto is een soort van kaart superleuk! Er zit een soort van standaard in verwerkt zodat je hem kunt neerzetten. O en Elvira had nog wat super leuke extraatjes meegestuurd maar ik ben vergeten een foto te maken.


Dit is het huisje wat ik gemaakt heb voor Elvira. Meer foto's op haar blog waar ik deze foto vanaf gehaald heb omdat ik wederom vergeten ben foto's te maken.


Dit is het huisje wat ik van Mimi heb mogen ontvangen. De basis was een houten blokje in de vorm van een huisje. Bijgevoegd had ze papiertjes, embellisments en dat superschattige vogeltje. Dus heb ik zitten knippen,  stansen, plakken, afwerken met Mod Podge.  En voila een schattig huisje. 

8 comments:

 1. Wat leuk zeg, die swap is goed geslaagd :)
  Gezellig van die huisjes!

  Groetjes

  Vera

  ReplyDelete
 2. Super schttig allemaal! Ik was helaas te laat voor het inschrijven ivm vakantie, maar superleuk om te zien.

  groetjes Marlies.

  ReplyDelete
 3. Wat zijn ze mooi geworden!!

  Fijne avond! Lieve groet, Ingrid

  ReplyDelete
 4. Wat een ontzettend mooie lieve vogelhuisjes zijn dit.
  En ook leuk,dat je ze zo kunt neerzetten.

  Groetjes Ans

  ReplyDelete
 5. hoi hoi,

  mijn eerste schaar werd afgepakt die had een punt en was te lang voor de terug reis( 18 uur vliegen ) kocht ik een kinderschaartje en een beetje scheuren gaat ook, je swap is zooooo leuk:-))

  ReplyDelete
 6. Leuk hoor.
  Ben benieuwd wat er nog meer komt op de site. Die van mij is aangekomen bij Sylvana, Ben benieuwd hoe ze hem vind. Ik wacht nog af.

  Groetjes Sandy

  ReplyDelete
 7. Wat leuk zeg! en dubbel swappen is dubbel plezier he

  ReplyDelete
 8. Wow, ze zijn allebei supergaaf!!!!! Een hekje is natuurlijk best voor de hand liggend bij een huisje.

  ReplyDelete