Thursday, September 29, 2011

Ik ben er nog.

Jaha ik ben er nog. Was even allemaal druk druk druk. Mijn oudste voor het eerst naar het VO, dus stapels boeken kaften, weer het schoolritme oppakken, ouderavonden, weer aan het werk, mijn workshopblog en de bijbehorende workshops uitwerken en het koste me dit keer erg veel energie moet ik zeggen. Daarnaast was mijn scrapmojo ook nog helemaal weg. Niet dat ik niets heb gedaan, maar veel was het niet. Vind ik.


In iedergeval heb ik deze schattige cupcakjes (van vilt) gemaakt. Een tweede setje heb ik weggeven als verjaardagskadootje.


Het vogeltje en het muisje kennen jullie al maar de familie heb ik uitgebreid met een kippie (geïnspireerd door mijn kookweker) en een biggie. De muis heeft ondertussen al kennis gemaakt met de katjes van de buren en is ietwat gehavend. Ach ja had ie maar geen muis moeten zijn.
Mijn workshopblog heb ik dus ook bijgewerkt http://creatiefmetpapier.blogspot.com/ En ja als je workshops aanbiedt dan moet je ze wel eerst zelf even hebben gedaan.


 En o ja deze kaart heb ik gemaakt voor mijn schoonbroer die morgen jarig is en daarnaast nog 2 babykaartjes en een verjaardagskaart voor een vriendin en voor mijn moeder. Maar helaas geen foto's.

En nu ga ik maar is aan de slag met mijn jounalingpagina. Ik ga journalingpagina's ruilen met Irma van Allemaal kleurtjes ik heb er heel veel zin in. Heb je zin om mee te doen meld je dan snel aan bij Irma.

No comments:

Post a Comment