Thursday, June 9, 2011

You did it.

Gisterenavond nog even 2 geslaagd kaartjes gemaakt. Ze zijn voor twee kennisjes waarvan ik nog niet eens weet of ze wel geslaagd zijn voor hun examen.  Ze zijn nog in afwachting van de uitslag. Spannend! Maar goed we gaan er gewoon vanuit dat ze geslaagd zijn. Tenslotte hebben ze keihard hun best gedaan.


Deze  kaarten doen mee met de uitdaging van Lawnscaping hun uitdaging is Clean and Simple. Wel ik denk dat deze kaarten daar wel aan voldoen.

Deze kaarten doen ook mee met de allerlaatste uitdaging van Double Dutch. De uitdaging is; maak een "geslaagd" kaart. En omdat ik gewoon nog een laatste keer mee wil doen, via hun uitdagingen/blog ben ik in "blogland" terecht  gekomen. Toen ik net begon met kaartjes scrappen ben ik via google op hun blog terecht gekomen en dat heeft zoveel inspiratie gebracht dat er ondertussen heel veel creatie's gemaakt zijn en zijn er ook heel veel technieken gepaseerd. Ook al heb ik het afgelopen jaar niet meer mee gedaan met hun uitdagingen toch heb ik ze wel steeds gevolgd om te zien welke fantastische creatie's de revu paseerden. Dames mijn complimenten voor wat jullie daar hebben neergezet met jullie Double Dutch Challenge blog. Ik zal de mooie kaarten missen.

Verder doen deze kaarten mee met de uitdaging van alles met en over kleuren met derwents. Deze keer was de uitdaging alles mag zolang je maar derwent gebruikt. En dat doe ik momenteel graag. Ik heb ontdekt dat het fotokarton van de boekhandel om de hoek perfect is om op te doezelen. Ik heb maar een ietsie pietsie derwent nodig. En het papier is lekker voordelig. 95 euro cent voor een vel van 50 bij 70 cm en afhankelijk van het formaat snijd ik hier 6 tot 8 basiskaarten uit en heb dan nog meer als genoeg voor zo'n 10 kaartjes op ATC formaat.


Bedankt dat je langs bent gekomen om mijn kaartjes te bewonderen. Ik hoop dat jullie ze ook leuk vinden.

8 comments:

 1. wat een enig kaartje sientje!!!!!

  ReplyDelete
 2. prachtige kaarten,bedankt voor je deelname bij derwent

  ReplyDelete
 3. Ik vind ze ontzettend geslaagd! Leuk dat je meedoet met de Derwent-challenge....

  ReplyDelete
 4. Wat een mooie kaarten ;o)
  Leuk dat je mee hebt gedaan aan de allerlaatste challenge van Double Dutch (snik)

  Janneke XO

  ReplyDelete
 5. He's such a cute owl, love your CAS design :)
  Jenny x

  ReplyDelete
 6. Such a cute card! That owl is so funny =) TFS!

  ReplyDelete
 7. wat een leukerd op dat prachtige kaartje, supers dat je meedoet met onze challenge

  ReplyDelete