Friday, April 29, 2011

vogelhuisjes op stapel

Pasen is voorbij dus de paastakken mochten ook wel weg. Werden er ook niet mooier op nadat ze al zo lang in de kamer stonden. Ik had allemaal vogelhuisjes en vlinders in mijn paastakken gehangen/geplakt. En ja wat nu met die huisjes?  Ik heb ze voor nu maar even gestapeld totdat ik een nieuw plekje voor ze gevonden heb. Natuurlijk is Stapelen op vrijdag mijn inspiratiebron geweest om ze te stapelen.


Ik heb ze in een vaasje moeten stapelen omdat ze anders omvielen. Maar dat geeft natuurlijk niet want het ziet er zo wel erg leuk uit, ik denk dat ik ze voorlopig ook maar even zo laat staan.


Het bovenste huisje (klik hier voor een patroontje wat erg lijkt op deze huisjes. je moet hier wel zelf een dakje en bodem bij ontwerpen tenzij je een stanapparaat met nestabillities hebt.) is gemaakt met papier van Papermania, Rose Garden. Het is een wat ouder papierblok en waarschijnlijk niet eens meer verkrijgbaar. Het paarse huisje is gemaakt met papier uit een blokje wat ik resent nog heb gekocht bij de Kruidvat.


De onderste twee huisjes zijn gemaakt met het Eline's babies papier van vorig jaar. Ik heb het blauwe en roze blok door elkaar gebruikt.Binnenkort moet ik maar eens een workshop geven voor het maken van deze huisjes. Heb zo veel positieve reactie gekregen en ook regelmatig de vraag of ik een workshop wil geven. Ondertussen heb ik al wel een workshop op school en op de BSO gegeven die door de kinderen met superveel enthousiasme is ontvangen. Nu nog even over de drempel heen om dezelfde workshop aan een groep dames te geven.

7 comments:

 1. Ik vind je huisjes heel mooi, van papier gemaakt zeg je, zo knap!!!!
  Heel leuk dat je een workshop hebt gegeven, nu nog over de drempel....wie weet.

  Fijne dag verder, groetjes Eefie

  ReplyDelete
 2. Erg leuk deze papieren vogelhuisjs stapel.
  Origineel hoor en erg creatief.
  Fijn weekend, Trudie.

  ReplyDelete
 3. Mooie huisjes. Ze hebben hun plekje dus gevonden ;-)
  Groetjes Iris

  ReplyDelete
 4. Wat een leuke vogelhuisjes! En dan zelf gemaakt... crea hoor! Prachtig papier ook met die bloemetjes.

  Fijn weekend! Tineke

  ReplyDelete
 5. Wat een mooie foto zeg! En die vogelhuisjes vind ik echt geweldig. Dit moet ik ook eens proberen.
  Weet jij waar ik die huisjes kan kopen?
  groetjes Liliane

  ReplyDelete
 6. Prachtig deze vogelhuisjes!!! Die wil ik ook wel eens maken!
  Groetjes,
  Marian

  ReplyDelete