Wednesday, March 9, 2011

Workshop

Yes, ik mag een workshop geven. Ik droom er al een tijdje van om workshops te geven, maar weet niet zo goed hoe dit handen en voeten te geven. En nu heeft de juf van mijn dochter gevraagd of ik een workshop wil geven aan de hele klas. Wie weet komt van het een wel het ander.


Deze vogelhuisjes maak ik regelmatig. Leuk om te doen en helemaal niet zo moeilijk. Soms neemt mijn dochter haar vriendinnen mee naar huis omdat zij ook zo graag zo'n huisje willen. Haar vriendinnen komen hier met name om creatief te zijn. Is het niet om te knutselen dan wel om cupcakes te bakken en te versieren. Haha, 4 van die giebelende pré pubers in mijn kleine keuken. De patentbloem vliegt je om de oren.


Deze heeft mijn dochter met mijn hulp gemaakt voor haar juf. En dit was dan ook de inspiratiebron voor juf om mij te vragen voor een workshop.

Ze hebben op school een projectweek en die gaat over dieren, de klas van mijn dochter heeft vogels als thema en ja wat past er nu goed bij vogels. Precies......vogelhuisjes.

Nou ik voel me vereerd en heb er reuze veel zin, de vriendinnen van mijn dochter ook, die zijn nu al dolenthousiast. Leuk!

1 comment:

 1. Wat een ontzettend leuke huisjes!! En wat leuk dat je deze met de hele klas gaat maken.

  Gezellig hè, als die meiden dan bij jullie komen om te knutselen. Zo ging dat hier vroeger ook. Ik was, denk ik, de enige moeder met een hobbykamer en heel veel knutselspullen. Dus een Walhalla voor die kids. Helaas is die tijd met een 15 jarige puber voorbij, maar laatst kwam de vriendin van mijn neefje voor een "workshopje" knutselen. Dus wellicht komt die mooie tijd met mijn dochter ook weer terug. (-:

  Je maakt leuke dingen!

  Groetjes,
  Margriet

  ReplyDelete