Saturday, February 27, 2016

Be your beautiful self

 

Een tijdje terug heb ik bijna hetzelfde kaartje al is in en 10x10 formaatje gemaakt.
En gezien ik nu voor een bijna dezelfde situatie een kaartje nodig had besloot ik dus mijn eigen maaksel te liften ;)
  
 
Vlinders en bloesemtakken zijn dan ook een dankbaar onderwerp voor dit soort teksten. Beiden omdat ze door hun teerheid zo ontzettend mooi zijn. Ze hoeven en kunnen zich zelf niet mooier of anders voor(te)doen. Ze zijn van nature gewoon al zo mooi! Hoe vaak willen wij zijn als anderen of mooier, slanker of slimmer of, of, of zijn terwijl we al mooi zijn en goed. God schiep ons naar Zijn Evenbeeld en zag dat het goed was.
 
 
Be your beautiful self!
 


Friday, February 26, 2016

The Lord is my Light



Tijdje terug al deze scraplings of boekenleggers gemaakt.
Was eigenlijk de bedoeling dat ze onderdeel zouden uitmaken van een klein presentje met daarin een kaars. Helaas werkte dat niet helemaal uit zoals ik in mijn hoofd had.
Dus nu iets anders bedenken om de scraplings of boekenleggers weg te geven.
Kan natuurlijk altijd samen met een boek ;)

 

Tuesday, February 23, 2016

Zomaar

 

Dit is dan de kaart waarop de verjaardagskaart van mijn dochter is geïnspireerd.
 
 
Valt weinig over te vertellen. Behalve dan dat de bloesem stempel nog steeds een van mijn favoriete stempels is, maar dat wisten jullie al ;) Ook hier weer gebruik gemaakt van de Spectrum Noir Sparkle brush. Geeft gewoon net dat beetje extra. Op deze kaart heb ik ook gebruik gemaakt van een gouwe ouwe perlen pen voor een paar subtiele pareltjes.
  


Sunday, February 21, 2016

Happy birthday to you

 

Vandaag viert mijn dochter haar 18de verjaardag. Tjonge wat is die tijd hard gegaan zeg.
De jaren lijken wel voorbij gevlogen. Mooie jaren waarin een klein hoopje baby (5,5 pond) is uitgegroeid tot een mooie jonge vrouw die nu studeert voor doktersassistente. Jaren die ik niet had willen missen.
 
 
Voor haar deze kaart gemaakt. Naar aanleiding van een kaart die ik eerder deze week al maakte (ik zal hem jullie later deze week laten zien) en die zij helemaal "wauw, wat gaaf" vond. Deze natuurlijk in haar lievelingskleur grijs.
 
De stampertjes van de bloesem heb ik aangestipt met mijn Spectrum Noir Sparkle.
 

Saturday, February 20, 2016

Adored

 

Onlangs, eindelijk de brushstrokes background stempel van Stampin' Up gekocht.
Dus toen ik donderdag de nieuwe uitdaging van CAS(e) this Sketch wist ik gelijk dat ik mee wilde doen.
 
Lekker simpel gehouden. De tekst is een sticker van Simple Stories. Een paar hartjes uitgestansd en die wat kleur gegeven met de Spectrum Noir Sparkle. Lijkt erg op de Wink of Stella alleen veel voordeliger. 3 voor 13,50. Ik heb met de Spectrum Noir Sparkle een beetje donkerroze inkt opgepakt (net als met een waterbrush) en het randje van de hartjes aangezet. Superleuk effect. Kleur en glitter in één.
 


Saturday, February 13, 2016

You're awesome

 
 
Een hele tijd terug heb ik "Three Amigo's" van Mama Elephant gekocht. Daar moest maar is wat mee gedaan worden want ze zijn natuurlijk super cute.

 
Ze zijn gewoon zo lief dat ze heel weinig nodig hebben.
 


Saturday, February 6, 2016

A little note

 

Allereerst heel erg bedankt  voor al jullie lieve reacties, omdat ik niet veel achter de computer kan lukt het me niet om bij iedereen een reactie achter te laten. Wel bewonder ik al jullie mooie creaties via Bloglovin op mijn telefoon, helaas is het een beetje omslachtig om via Bloglovin een reactie achter te laten.
 
 
Ik was happy met het resultaat van mijn vorige kaart dat ik er maar gelijk een hele serie van heb gemaakt. Alleen nu in 10x10 formaat.

 
In heel veel kleurtjes ;)
 


Tuesday, February 2, 2016

Sending you love (2)



Toch wel mijn meest favoriete tekst op dit moment. Al is dit kaartje toch wel heel anders dan mijn vorige kaartje. Dit stempelset (Scribbled Flowers van MFT) blijft ook favoriet. Hij is dan ook wel heel erg veelzijdig. 
 
 
Het idee voor dit kaartje is niet helemaal van mijzelf. Ik kwam het ergens op internet tegen. Natuurlijk wel mijn eigen draai eraan gegeven.